Mindmappen voor structuur in je onderneming

Wat is Mindmappen?

Het is ordenen van je gedachten en ideeën door ze in tekst, beeld, kleur en structuur om te zetten en deze op een bepaalde manier op papier of een beeldscherm te plaatsen. Je ordent op die manier niet alleen, je onthoudt onderwerpen veel beter als je ze ziet en tekent. Het heeft te maken met activiteiten van je linker- en je rechterhersenhelft. Onze linkerhersenhelft is analytisch, onze rechterhelft is creatief, daar teken en kleur je mee. Mindmappen combineert de activiteiten van je linker-en rechterhersenhelft; gevolg verhoging van het rendement.

Deze training wordt gegeven door Stanley Neyndorff

Traint ondernemers in Mindmap zodat ze omzet en transacties kunnen verhogen en zo de continuïteit van hun onderneming beter kunnen optimaliseren. Geeft ook interactief training in Strategisch Ondernemen met de BusinessScorecard.

Hoe ziet de training eruit? Wat heb je er als ondernemer aan?

Je kunt eenvoudig in een structuur prioriteiten stellen en daar gaat het uiteindelijk om. In je onderneming draait het om de kernwaarden en het onderscheidend vermogen (Waarde propositie). Werken in een Mindmap creëert méér aandacht voor de klant om van daaruit waardeoptimalisatie te verkrijgen vanuit  jouw succesfactoren. persoonlijke overtuigingen, waarden en normen.


Doel van de Mindmap training

Omdat je gestructureerd denkt en onderneemt, dus tijdwinst, genereer je meer transacties en omzet. 

Resultaat van de training

Ondernemen in een structuur door orde in denken, doen, aanpak en overzicht.

Trainingsmateriaal:  Je eigen Laptop voorzien van Freemind 1.0, gratis te downloaden.

Data en locatie

De training Mindmap is een open training en wordt op verschillende data in diverse plaatsen in Nederland gegeven. (aanvang 19.00 uur). Klik hier om je direct aan te melden>>

 

Bij voldoende aanmeldingen train ik in company bij een van de deelnemers, desgewenst ook tijdens kantooruren of op zaterdagen. Vraag naar de uitputtende mogelijkheden en bel met Stanley Neyndorff, telefoon 06 253 628 67, of e-mail naar: info@giccon.nl