top of page

Even voorstellen

Even voorstellen

 

De afgelopen decennia heb ik mij breed kunnen ontwikkelen op verschillende vormen van begeleiding. De zoektocht naar mijn bestemming en roeping heeft mijn interesse en passie op het werkgebied in loop der jaren enorm veranderend. Als zzp’er ben ik meer sociaal en maatschappelijk gaan ondernemen. Na mijn pastorale opleiding ben ik me ook meer gaan toespitsen op het begeleiden van “kwetsbare” mensen in hun zoektocht naar zingeving, identiteit en andere levensvragen. Daarom heb ik Pastorale zorg binnen de adviespraktijk opgenomen in mijn portfolio.  Vanwege mijn achtergrond als zakelijk trainer en coach heb ik vooral zakenmensen pastoraal begeleid, maar kreeg steeds vaker hulpvragen van particulieren en hulpvragen voor de begeleiding van mensen met onzichtbare problemen naar werk. Hierin heb ik ook mijn weg kunnen vinden en merk dat ik er veel voldoening uit haal.

Anderen beschrijven mij doorgaans als: motivator en inspirator, mensgericht, empathisch, anderen helpen en ze leren zichzelf te helpen, analytisch en creatief denker, initiator, autodidact, gepassioneerd spreker, bouwer en onderhouder van (netwerk)relaties. Daarnaast ben ik een gepassioneerd hardloper en maak met persoonlijke (zakelijke) relaties karakter tochten.

Drijfveren

Aanmoedigen, anderen gelukkig maken en vernieuwen.

Kernwoorden

Oplossend, samen positief, warm, passie, echtheid, veranderingen, krachtig en Ideeën.

 

Samenwerkingsverbanden/licenties


Als Business Counselor (zzp`er) onderneem en inspireer ik vanuit adviespraktijk GIC Consultancy & Business Counseling en geef op holistische wijze ondersteuning aan ondernemers, managers en medewerkers in de (persoonlijke) groei naar beter. Praktisch betekent dit: hulp, tijd en energie besteden aan die ander, en delen van wat ik zelf in huis heb aan kennis, ervaring, inzicht, technieken en mogelijkheden. Het ondersteunen bij het vertalen van (persoonlijke) visie naar concrete strategieën en meetbare doelen.

Daarnaast ben ik een fanatiek hardloper (trailrunning) en maak ik met clienten survival/karakter tochten (o.a. als onderdeel van het programma LevensveranderdOndernemen). Het bewegen wordt gebruikt om fysiek fit en vitaal te blijven. 

DISC factor.jpeg
christelijke zorg.png
7 life logo.jpg
Foto bergen Osstenrijk 1.jpg
Stanley Neyndorff Giccon_2.jpg
Stanley Neyndorff Giccon_1.jpg
Stanley Neyndorff Giccon_4.jpg
bottom of page