Stanley Neyndorff.jpg

Even voorstellen

De afgelopen decennia heb ik mij kunnen ontwikkelen als een evenwichtig en dienend persoon. De zoektocht naar mijn bestemming en roeping heeft mijn interesse en passie op het werkgebied in loop der jaren enorm veranderend. Als zzp’er ben ik meer sociaal en maatschappelijk gaan ondernemen. Na mijn pastorale opleiding ben ik me ook steeds meer gaan toespitsen op het begeleiden van “kwetsbare” mensen in hun zoektocht naar zingeving, identiteit en andere levensvragen. Daarom heb ik Pastorale zorg binnen de adviespraktijk opgenomen in mijn portfolio.  Vanwege mijn achtergrond als zakelijk trainer en coach heb ik vooral zakenmensen pastoraal begeleid, maar kreeg steeds vaker hulpvragen van particulieren. Hierin heb ik ook mijn weg kunnen vinden en merk dat ik er veel voldoening uit haal.

Anderen beschrijven mij doorgaans als: motivator en inspirator, mensgericht, empathisch, anderen helpen en ze leren zichzelf te helpen, analytisch en creatief denker, initiator, autodidact, gepassioneerd spreker, bouwer en onderhouder van (netwerk)relaties. Daarnaast ben ik een gepassioneerd hardloper en maak met persoonlijke (zakelijke) relaties karakter tochten.

Drijfveren

Aanmoedigen, anderen gelukkig maken en vernieuwen.

Kernwoorden

Oplossend, samen positief, warm, passie, echtheid, veranderingen, krachtig en Ideeën.

Als Business Counselor (zzp`er) onderneem en inspireer ik vanuit adviespraktijk GIC Consultancy en geef op holistische wijze ondersteuning aan ondernemers, managers en medewerkers in de (persoonlijke) groei naar beter. Praktisch betekent dit: hulp, tijd en energie besteden aan die ander, en delen van wat ik zelf in huis heb aan kennis, ervaring, inzicht, technieken en mogelijkheden. Het ondersteunen bij het vertalen van (persoonlijke) visie naar concrete strategieën en meetbare doelen.

Samenwerkingsverbanden /licenties

Ik ben getrouwd met Annoeska en heb drie kinderen (Dominique, Mees en Esmee). Daarnaast ben ik een fanatiek hardloper (trailrunning) en maak ik met clienten survival/karakter tochten (o.a. als onderdeel van het programma LevensveranderdOndernemen). Het bewegen wordt gebruikt om fysiek fit te blijven en tevens aandacht te vragen voor stromen van gerechtigdheid in Nederland en daarbuiten.

DISC factor.jpeg
7 life logo.jpg
171109_PSYSO-logo-Stichting-200px.png
christelijke zorg.png
Foto bergen Osstenrijk 1.jpg
Stanley Neyndorff Giccon_2.jpg
Stanley Neyndorff Giccon_1.jpg
Stanley Neyndorff Giccon_4.jpg