top of page
Zakelijke bijeenkomst

Consularis

Op pragmatische wijze fungeer ik als klankbord en sparringpartner die de ondernemer ter zijde staat met een heldere visie, competenties en buitengewoon veel ervaring. 

 

De ultieme mix

Goede raad is goud waard. Je kunt je niet permiteren om de verkeerde keuzes te maken en/of in valkuilen te lopen die menig ondernemer de ondergang heeft betekend. Op dat moment is het goed om een sparringpartner te hebben die de klappen van de zweep kent, het juiste netwerk heeft en kan helpen uw onderneming tot een succes te maken. 

Als consularis wil ik mijn kennis en ruime ervaring dienstbaar maken ten gunste van andere ondernemers en managers. In de eerste instantie als een klankbord maar geef tevens adviezen op een breed terrein. In een consularis vind je een mix van commissaris, coach en adviseur. In tegenstelling tot een commissaris is een consularis echter informeel van aard; wij kennen geen wettelijke verplichtingen en bevoegdheden. Naast adviseur ben ik de spil in het uitbreiden van het strategische netwerk. Een uitermate waardevol sociaal kapitaal voor je onderneming.

bottom of page